CATERING & EVENTS

Catering & Event

Basilika Kitchen & Bar kan leverera unika catering & events -upplevelse även utanför restaurangens väggar. Med ett flexibelt upplägg som passar allt från små sittande middagar till stora mingel.
Vi vill bjuda på en måltidsupplevelse som är fullt jämförbar med ett besök på Basilika Kitchen & Bar. Därför har vi arbetat fram menyer som passar för olika typer av evenemang och sammanhang. En av våra kockar följer alltid med vid en bokning för att försäkra att maten hanteras på rätt sätt. Det säkerställer att all mat håller samma höga kvalitet i smak och presentation som när ni kommer till oss och äter. Vi skickar gärna med vår egen personal vid en catering för servering och eventuell barservering vid behov.

Kontakta oss för mer information om vårt utbud av catering & events -lösningar.

Dukat bord för konferens

FEST & AFTER WORK

Som festlokal kan hela restaurang Basilika Kitchen & Bar abonneras av såväl privatpersoner som av företag. Dina idéer i kombination med vår erfarenhet gör att vi tillsammans kan skapa en personlig och oförglömlig fest för dig och dina gäster. Kom gärna till oss och ta en titt, eller kontakta oss så berättar vi mer.
Vi samråder gärna med er för att få fram den meny som passar just er tillställning. Skicka ett mail till info@basilikakitchenandbar.se, eller ring 036-150999 så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan ordna en oförglömlig fest för er.
Om ni inte önskar abonnera hela restaurangen går det även bra att göra en reservation för ett större sällskap i restaurangen de kvällar vi har övriga gäster i lokalen.

Vi svarar gärna på dina frågor